Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Een beeld van een eerdere tv-opname van het Alzheimer Caf&eacute;.&nbsp;</p>

Een beeld van een eerdere tv-opname van het Alzheimer Café. 

(Foto: Audica Video)

Alzheimer Café weer open

Omdat de coronamaatregelen verruimd zijn, kan ook het maandelijkse Alzheimer Café voortaan weer live worden georganiseerd.


Het café van deze maand vindt plaats op maandag 14 juni. Inloop is om 19.00 uur, het programma start om 19.30 uur. Het thema: Dementie binnen andere culturen. Aan tafel een gesprek met Zakariya Kehili, directeur van zorgorganisatie SDIZ (Stichting Diversiteit in Zorg), die gespecialiseerd is in de zorg en begeleiding van mensen met een migratieachtergrond. Ook een mantelzorger komt aan het woord. In verband met de maatregelen is het aantal gasten beperkt tot dertig.

Daarom graag aanmelden voor vrijdag 11 juni bij avondcoördinator Joke Halmans, telefoon 0653730515, of via email: joke.halmans@gmail.com..

Het Alzheimer Café wordt ook uitgezonden op Peel en Maas TV. De uitzenddatum wordt binnenkort bekendgemaakt. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten