Logo peelenmaasvenray.nl
<p>In 2019 werd de finale van het LVK in Maastricht gehouden.</p>

In 2019 werd de finale van het LVK in Maastricht gehouden.

(Foto: Rikus ten Brucke)
Video

LVK-finale naar Venray

De finale van het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer (LVK) wordt op vrijdag 11 februari 2022 georganiseerd in Venray. De exacte locatie van het evenement is nog niet bekend.

Willie Koonings van de Venrayse Vorstenraad is blij met de komst van het LVK naar Venray. “We organiseren het met alle vijftien vastelaovesverenigingen in de gemeente Venray samen en dat is echt uniek. Daar kunnen we als Vorstenraad natuurlijk heel trots op zijn.” 

Het is de derde keer dat de finale van het liedjesfestival in Venray wordt georganiseerd.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten