Logo peelenmaasvenray.nl
<p>De politie kreeg rond 02.30 uur de melding van een steekincident in het azc.&nbsp;</p>

De politie kreeg rond 02.30 uur de melding van een steekincident in het azc. 

(Foto: SK-Media)

Zwaargewonde na steekincident Overloon

Bij een steekpartij in het asielzoekerscentrum in Overloon zijn in de nacht van maandag op dinsdag twee mensen gewond geraakt. De ene is met zware verwondingen naar het ziekenhuis gebracht, de ander raakte lichtgewond en is aangehouden. Ook die is voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht.

De politie kreeg rond 02.30 uur de melding van een steekincident aan de Stevensbeekseweg in Overloon, waar het azc is gevestigd.  Eén man raakte daarbij zwaargewond, hij is overgebracht naar het ziekenhuis.

De andere man liep lichte verwondingen op. Hij is aangehouden en ook voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. De politie onderzoekt nog wat er precies heeft plaatsgevonden en wat de toedracht van het steekincident is.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten