Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: Rikus ten Brücke

Bisschop Smeets herstellende na lichte herseninfarct

Bisschop Harrie Smeets van Roermond is vrijdagmiddag opgenomen in het Laurentiusziekenhuis in Roermond, nadat hij plotseling onwel was geworden. Uit het medisch onderzoek is gebleken dat hij een lichte herseninfarct heeft gehad. Het gaat inmiddels weer beter met de bisschop. 

Hij heeft goede hoop geen blijvende gevolgen hiervan te ondervinden. De bisschop zal zeker nog enige dagen in het ziekenhuis moeten blijven ter observatie en voor nader onderzoek. Mgr. Smeets dankt iedereen voor het medeleven en gebed. “Ik heb een goede engelbewaarder gehad”, zo laat hij vanaf zijn ziekbed weten. De bisschop dankt ook de medewerkers van het ziekenhuis voor de goede verzorging. “Zij zijn de menselijke engelen die zich onder ons bevinden.”

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten