Afbeelding
Foto: Henk Lammen

Jera on Air strikt opnieuw The Offspring

Algemeen

Het muziekfestival Jera on Air pakt volgend jaar groots uit. Zo krijgt het muziekfestijn in Ysselsteyn drie volledige festivaldagen en zijn onder meer The Offspring, The Hives en Rise Against al vastgelegd. Nadat duidelijk werd dat de 28ste editie van Jera on Air niet in 2021, maar pas volgend jaar in 2022 plaatsvindt, is de focus door de organisatie direct verlegd naar het programma.

Het aanbod bleek zelfs zo goed, dat er is besloten om van de donderdag een extra festivaldag te maken. Jera On Air 2022 duurt zodoende drie dagen en vindt plaats van 23 tot en met 25 juni. Het overgrote deel van de bands verhuist mee naar volgend jaar. Zo maken headliners The Offspring en The Hives in 2022 gewoon hun opwachting en ook onder meer Life of Agony, Of Mice & Men en While She Sleeps maken deel uit van de line-up. Zij krijgen op de festivalposter gezelschap van een flink aantal collega’s met een flinke staat van dienst. Denk hierbij aan Rise Against, Bad Religion, Killswitch Engage, Hatebreed, Bury Tomorrow en Being as an Ocean. Ook Modern Life is War, Stick to Your Guns, August Burns Red, Knocked Loose, Neck Deep en Terror.

Tickets voor het grootste hardcore-, punk- en metalcorefestival van Nederland zijn vanaf maandag 5 juli te koop via www.jeraonair.nl. Daarop is ook het volledige, tot nu toe bekende, programma te vinden, net zoals meer informatie over de festivalcamping en andere faciliteiten.

Uit de krant