Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: pixabay

Ratten in Merselo, actie door gemeente

In de kom van Merselo zijn onlangs ratten gesignaleerd. Inwoners zagen ze in hun woonomgeving passeren. De gemeente heeft inmiddels de ongediertebestrijding erop afgestuurd. 

Het Merselose dorpsblad Ôs Krèntje maakte onlangs melding van de signalering. Een woordvoerder van de gemeente Venray laat weten dat de melding ook bij de gemeente was binnengekomen. “De gemeente komt bij elke rattenmelding in actie en zet die door naar de ongediertebestrijding.”

Vorig jaar oktober kampte Castenray met de aanwezigheid van deze plaagdieren, zo stond in deze krant te lezen. In die periode werden er ook een paar gevangen. Toen liet de gemeente Venray weten dat er wekelijks een tot twee meldingen over ratten binnenkwamen. “Dat aantal is inmiddels iets toegenomen”, aldus de woordvoerder. “Het zijn er nu gemiddeld drie.”

Wie ratten ziet, kan dat via de website van de gemeente Venray kenbaar maken.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten