Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: SK-Media

Fietsster gewond bij ongeval in Venray

Een fietsster is donderdagochtend op de Noordsingel in Venray gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval. De vrouw is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. 

Het slachtoffer liep volgens de politie onbekende verwondingen op en is vermoedelijk ergens van geschrokken waarna ze is gevallen. Tijdens het ongeval was de rotonde op de Noordsingel ter hoogte van de Overloonseweg gedeeltelijk afgesloten. Hoe het met de vrouw gaat, is vooralsnog onduidelijk.

Ook de traumahelikopter landde op een parkeerplaats in de buurt om assistentie te verlenen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten