Deelnemers van de Fietsvierdaagse in 2019.
Deelnemers van de Fietsvierdaagse in 2019. Foto: Henk Lammen

Voorbereidingen fietsvierdaagse gestart

Algemeen

De voorbereidingen op editie 2021 van Fietsvierdaagse Venray zijn in volle gang. Dat laat de organisatie van het evenement weten. De fietsvierdaagse in Venray staat gepland voor 20 tot en met 23 juli. De mei-tocht van dit jaar, die al vele jaren wordt gehouden, gaat ook dit jaar vanwege de coronacrisis niet door.

Het bestuur van de fietsvierdaagse heeft de intentie om het evenement in juli 2021 wel plaats te laten vinden. ‘De routes zijn gereed en we starten met de voorbereidingen. Wel zullen we dit jaar rekening houden met de coronamaatregelen voor zowel onze vrijwilligers en de deelnemers. De opzet van de fietsdagen zal erop zijn gericht om zo min mogelijk contacten te hebben en een afstand van anderhalve meter op de start-, stop- en finishplaats aan te kunnen houden’, schrijft de organisatie.

De afgelopen jaren werd er bij de atletiekbaan in de week van de fietsvierdaagse een camping ingericht voor deelnemers. De Atletiek Vereniging Venray heeft aangegeven dat vanaf dit jaar de mogelijkheid om hier te kamperen komt te vervallen.

Als alles volgens plan verloopt dan opent de inschrijving voor de fietsvierdaagse in Venray medio juni 2021. Inschrijven kan dan digitaal of telefonisch.

Uit de krant