Logo peelenmaasvenray.nl

Opnamestop bij VieCuri voorbij

Vanwege de buitengewoon hoge aantallen patiënten op de spoedeisende hulp van VieCuri Medisch Centrum tijdens de afgelopen dagen in combinatie met een beperkte uitstroom en daarmee een overvol ziekenhuis, moest VieCuri zaterdagmiddag 1 mei om 13.00 uur - in goed overleg met zijn ketenpartners - overgaan tot een opnamestop. Een niet alledaagse maatregel waardoor per patiënt een kritische afweging moest worden gemaakt voor een eventuele opname.

Door ingrepen in de doorstroming van patiënten is die knellende situatie voorbij. De opnamestop wordt per zondagmiddag 2 mei om 17.00 uur gestaakt. Patiënten kunnen vanaf dat moment weer op een reguliere wijze worden opgenomen bij VieCuri.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten