Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: SK-media

Vijf aanhoudingen na brand Raayland

Naar aanleiding van de brand op het Raayland College zijn zaterdag vijf minderjarige verdachten aangehouden. Dat meldt de politie zondag. De jongeren zijn inmiddels gehoord en overgedragen aan hun ouders. Volgens de politie wordt nu in overleg met justitie bepaald welke maatregelen er genomen gaan worden.

De politie en brandweer kregen vrijdagmiddag een melding van de brand in een van de gebouwen van het Raayland in Venray. Door snel handelen van de conciërges van de school kon de beginnende brand snel worden geblust. Mede daardoor heeft de brand zich niet uit kunnen breiden.

Toch is er volgens de politie aanzienlijke schade. Er raakte niemand gewond. Wel hebben vijf personen rook ingeademd. Zij zijn door ambulancepersoneel gecontroleerd en behandeld.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten