<p>&nbsp;Alibaba-concurrent JD.com betrekt ruimte in Smartlog Venray.</p>

 Alibaba-concurrent JD.com betrekt ruimte in Smartlog Venray.

(Foto: Lodewijk J.C. Loor)

Concurrent Alibaba in distributiecentrum Venray

De Chinese internetgigant JD.com betrekt in Venray een distributiecentrum van 18.000 vierkante meter.

Er gingen al langer geruchten dat JD.com, de concurrent van Alibaba, zijn pijlen richtte op Limburg als logistieke hub. Deze week werd dat officieel, nadat JD.com tot een huurovereenkomst kwam met DHG. Het gaat om een pand op Smartlog Venray aan de Maasheseweg 83 in Venray. JD.com zal hier binnen afzienbare tijd zijn intrek nemen en vanuit Venray de Nederlandse markt bedienen. 

Dat meldt de website Logistiekprofs. Voor meer informatie klik hier. 

Smartlog Venray op bedrijventerrein Smakterheide, de voormalige plek van Inalfa, is een ontwikkeling van DHG van ruim 50.000 m².

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten