<p>Jan Arts.&nbsp;</p>

Jan Arts. 

(Foto: Paul Poels fotografie)

Lintje voor Jan Arts

Tijdens de jaarlijkse lintjesregen heeft burgemeester Luc Winants maandag negen inwoners van Venray verrast met een koninklijke onderscheiding vanwege hun verdiensten voor de samenleving. De burgemeester bracht alle gedecoreerden een huisbezoek, uiteraard geheel coronaproof.

Jan Arts uit Merselo (71) is benoemd tot lid in de Orde van Oranje-Nassau.
Vanaf 1968 is Jan Arts heel actief voor vastelaovesvereniging De Zagewetters uit Merselo. Zo was hij (interim-)voorzitter, algemeen bestuurslid, lid van de Raad van Elf en lid van diverse commissies. In 2002 is hij benoemd tot erelid van De Zagewetters. In 1961 werd Jan Arts lid van SV Merselo. Hij was jeugdleider en leider van een seniorenelftal. Ook was hij scheids- en grensrechter. Samen met zijn vrouw Annie runde hij twaalf jaar lang de kantine. Dit jaar is hij er veertig jaar bestuurslid. Als afgevaardigde van SV Merselo is Arts vanaf 2015 actief betrokken bij de ontwikkelingen rondom de verplaatsing van de basisschool naar de gemeenschappelijke accommodatie Merselo: De Hoek. Tientallen jaren was Jan Arts actief als organisator, coördinator en verantwoordelijk voor de horeca tijdens de vermaarde muziekfeesten in Merselo.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten