Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Henk Stevens.</p>

Henk Stevens.

(Foto: Paul Poels fotografie)

Lintje voor Henk Stevens

Tijdens de jaarlijkse lintjesregen heeft burgemeester Luc Winants maandag negen inwoners van Venray verrast met een koninklijke onderscheiding vanwege hun verdiensten voor de samenleving. De burgemeester bracht alle gedecoreerden een huisbezoek, uiteraard geheel coronaproof.


Henk Stevens uit Ysselsteyn (72) is benoemd tot lid in de Orde van Oranje-Nassau.
Henk Stevens is een echte verenigingsman. In 1986 was hij betrokken bij de oprichting van het wielercomité van Tourclub Ysselsteyn. Voor diverse wielerrondes en veldritten heeft hij zich sterk gemaakt. Tien jaar lang had hij zitting in het organisatiecomité van de Peter Winnen Classic.

Toneel is een andere grote passie van Stevens. Bij Toneelvereniging Crescendo regisseerde hij meer dan 20 jaar toneelproducties. Ook was hij de kartrekker bij verschillende grotere toneelstukken en decorbouwer. In 2011 was Stevens medeoprichter van de Buutacademie Ysselsteyn. Als ‘professor’ doceert hij de kunst van het acteren. Voor ‘Henk Amuseert’ ondersteunde hij diverse regionale theaterproducties. Meer dan 45 jaar was hij lid van de commissie Bonte avond Ouderenavond Liedjesmiddag van Carnavalsvereniging de Piëlreus. Ten slotte is Stevens al vanaf 1992 zeer actief als vrijwilliger bij voetbalvereniging SV Ysselsteyn, waar hij ook nog in het eerste elftal heeft gespeeld.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten