<p>Giel Krijnen.&nbsp;</p>

Giel Krijnen. 

(Foto: Paul Poels fotografie)

Lintje voor Giel Krijnen

Tijdens de jaarlijkse lintjesregen heeft burgemeester Luc Winants maandag negen inwoners van Venray verrast met een koninklijke onderscheiding vanwege hun verdiensten voor de samenleving. De burgemeester bracht alle gedecoreerden een huisbezoek, uiteraard geheel coronaproof.

Giel Krijnen uit Venray (52) is benoemd tot lid in de Orde van Oranje-Nassau.
Giel Krijnen is – net als zijn hele familie  –  lid van Schutterij ‘t Zandakker Gilde Sint Jan Venray. Als achtjarige jongen begon hij in het muziekkorps als tamboer. In 2001 trad hij toe tot het bestuur. In 2004 werd hij vicevoorzitter. De schutterij is volop actief in de eigen gemeenschap en wordt ook vaak ingeschakeld vanwege de expertise van de leden. Al 25 jaar is Giel Krijnen voorzitter van het tamboer- en pijperkorps Schutterij ‘t Zandakker Gilde Sint Jan Venray. Hij leidt ook de drumband. In 2016 nam hij tevens het bestuurslidmaatschap over van zijn vader Joep bij Stichting Kerststal Venray, die jaarlijks de plaatsing en het beheer van de levende kerststal verzorgt.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten