Foto: Saskia Hoedemaekers

Proeflokaal Goesting krijgt een frisse start

Woensdag is het zover, de terrassen van Limburg mogen open. Proeflokaal Goesting uit Venray kreeg vandaag een grote schoonmaak. Het proeflokaal is de Limburgse winnaar van de actie Een Frisse Startwaarbij horecaliefhebbers hun favoriete horecagelegenheid konden nomineren voor een frisse start. In totaal kregen twaalf winnaars, uit elke provincie één, een frisse start aangeboden en ook bij Proeflokaal Goesting hielp een schoonmaakteam de boel weer spic en span te maken voor heropening. 

Een Frisse Start is een initiatief van HYGENIQ. De producent van ecologische schoonmaakmiddelen wil hiermee de horeca een hart onder de riem steken en een duurzame en schone aftrap geven van een het terrassenseizoen.

Vanaf begin maart kon iedereen in Nederland zijn favoriete kroeg, (eet)café of restaurant met terras nomineren voor een frisse start via de actiewebsite. De horecagelegenheid die uiteindelijk het vaakst genomineerd werd, mag zich nu de winnaar van de provincie noemen. Vanuit het hele land zijn er duizenden stemmen binnengekomen. Gijs Schapendonk, eigenaar van Proeflokaal Goesting, is de gelukkige winnaar in Limburg: “Geweldig dat we het terrassenseizoen met een flinke schoonmaakbeurt aftrappen. Een ultieme frisse start maken we op deze manier.”

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten