Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: Bahrain-Victorious

Wout Poels klaar voor serie klassiekers

Wout Poels uit Blitterswijck is klaar voor de klassiekers. Die wielrenner komt terug van een trainingskamp op Tenerife en zondag staat hij in Zuid-Limburg aan de start van de Amstel Goldrace. “Het voelt goed. Ik ben er klaar voor”, vertelt Poels.

Enkele dagen later, op woensdag 21 april, staat de Waalse Pijl op het programma. Een klassieker die steevast werd bijgewoond door tientallen fans van de Wout Poels-fanclub. Dit jaar mag er vanwege corona echter geen publiek langs het parcours staan. Als klap op de vuurpijl start Poels als oud-winnaar op zondag 25 april in de klassieker Luik-Bastenaken-Luik.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten