SV United-speler Michal Kolodziejski lijkt net te laat te komen om de bal te veroveren.
SV United-speler Michal Kolodziejski lijkt net te laat te komen om de bal te veroveren. (Foto: Jolijn van Goch)

Kolodziejski terug bij SV United

Michal Kolodziejski speelt komend seizoen weer voor SV United. De Poolse aanvaller maakt daarmee zijn rentree bij de club waar hij in vijf seizoenen tijd uitgroeide tot de ultieme clubtopscorer. Na één jaar afwezigheid komt Kolodziejski over van Venlosche Boys en keert hij terug op het oude nest.

Vorig seizoen nam Kolodziejski afscheid van United na vijf seizoenen op sportpark De Meulebèèk. Met 127 officiële wedstrijden en honderd doelpunten achter zijn naam vertrok Kolodziejski naar Venlosche Boys. 

“Ik miste Wanssum erg, dat was de belangrijkste reden”, verklaart Kolodziejski zijn terugkeer op de website van SV United. “De club, de jongens, de faciliteiten die hier zijn, het spelen met je vrienden, ik heb het allemaal gemist. Venlosche Boys is over het algemeen een prima club, maar ik miste de connectie die ik met United had na vijf seizoenen in Wanssum.”

Voor meer informatie:

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten