Wim van Osch werd vanwege zijn 75-jarig jubileum bij harmonie Sint Catharina in het zonnetje gezet.
Wim van Osch werd vanwege zijn 75-jarig jubileum bij harmonie Sint Catharina in het zonnetje gezet. Persfoto

Jubilaris Wim van Osch in het zonnetje

Algemeen

Wim van Osch werd afgelopen (paas)maandag verrast door een kleine afvaardiging van harmonie Sint Catharina Leunen-Veulen-Heide.


Vanwege zijn 75-jarig jubileum werd Van Osch in het zonnetje gezet. Bas van Eck, voorzitter van de harmonie, en Leo Heldens, secretaris van de vriendenclub, bezochten Wim van Osch en zijn naaste familie om deze mijlpaal samen te vieren en niet zomaar voorbij te laten gaan. Vanwege de huidige coronamaatregelen werd de serenade voor de jubilaris op 27 maart met toestemming van de gemeente Venray opgenomen in de buitenlucht.

De serenade werd op de televisie in de huiskamer van Wim van Osch afgespeeld. De harmonie en de blaaskapel speelden gezamenlijk en afzonderlijk drie nummers; Prestige, Festwies Polka en als afsluiter de Felicitatiemars. Herinneringen werden opgehaald en de oorkonde en de hangpenning aan de jubilaris uitgereikt. Wim van Osch heeft veel voor de muziekvereniging betekend. Zo was hij zonder meer ruim vijftig jaar spelend lid, waarvan 32 jaar bestuurslid, medeoprichter van de blaaskapel en 29 jaar leider van de blaaskapel.

Voor al zijn verdiensten ontving hij in 1995 een koninklijke onderscheiding. Wim van Osch is tevens erelid van de vereniging en is bovendien lid van de vriendenclub. Hij vond het geweldig dat hij op deze manier in het zonnetje werd gezet.

Afbeelding
Kei d’r Nève viert jubileum Algemeen 42 minuten geleden
Afbeelding
‘Op eigen risico met bouw gestart’ Algemeen 3 uur geleden
Afbeelding
‘Veel verborgen leed is opvallend’ Algemeen 7 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe bloembakken in kerkdorpen Video gisteren
Afbeelding
Positieve cijfers voor Pantein in 2021 Algemeen 20 mei, 16:14
Afbeelding
Concentratie bij eindexamenleerlingen Metameer Algemeen 20 mei, 11:52
Afbeelding
Venrays Museum zoekt verbinding met Hokjesgeest Algemeen 20 mei, 11:47
Afbeelding
Grote verbouwing voor De Linde Algemeen 20 mei, 08:59