<p>Wim van Osch werd vanwege zijn 75-jarig jubileum bij harmonie Sint Catharina in het zonnetje gezet.&nbsp;</p>

Wim van Osch werd vanwege zijn 75-jarig jubileum bij harmonie Sint Catharina in het zonnetje gezet. 

(Persfoto)

Jubilaris Wim van Osch in het zonnetje

Wim van Osch werd afgelopen (paas)maandag verrast door een kleine afvaardiging van harmonie Sint Catharina Leunen-Veulen-Heide.


Vanwege zijn 75-jarig jubileum werd Van Osch in het zonnetje gezet. Bas van Eck, voorzitter van de harmonie, en Leo Heldens, secretaris van de vriendenclub, bezochten Wim van Osch en zijn naaste familie om deze mijlpaal samen te vieren en niet zomaar voorbij te laten gaan. Vanwege de huidige coronamaatregelen werd de serenade voor de jubilaris op 27 maart met toestemming van de gemeente Venray opgenomen in de buitenlucht.

De serenade werd op de televisie in de huiskamer van Wim van Osch afgespeeld. De harmonie en de blaaskapel speelden gezamenlijk en afzonderlijk drie nummers; Prestige, Festwies Polka en als afsluiter de Felicitatiemars. Herinneringen werden opgehaald en de oorkonde en de hangpenning aan de jubilaris uitgereikt. Wim van Osch heeft veel voor de muziekvereniging betekend. Zo was hij zonder meer ruim vijftig jaar spelend lid, waarvan 32 jaar bestuurslid, medeoprichter van de blaaskapel en 29 jaar leider van de blaaskapel.

Voor al zijn verdiensten ontving hij in 1995 een koninklijke onderscheiding. Wim van Osch is tevens erelid van de vereniging en is bovendien lid van de vriendenclub. Hij vond het geweldig dat hij op deze manier in het zonnetje werd gezet.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten