Foto: depositphotos

Onderzoek naar werklast politie in regio klaar

In een brief aan de Venrayse gemeenteraad laat burgemeester Luc Winants weten dat het werklastonderzoek van de Limburgse politie is afgerond. 

Voor het zomerreces wil hij de raad op de hoogte stellen van de onderzoeksresultaten en hoe ze moeten worden uitgelegd op regionaal niveau. De burgemeesters gebruiken de komende periode om de uitkomsten op waarde in te kunnen schatten. 

Niet alleen de werklast is onderzocht, ook de feitelijke bezetting van de eenheden en de inzetbaarheid zijn in kaart gebracht om tot een evenwichtig beeld te komen. Tegelijkertijd wordt een lobby ingezet om de politie-eenheid Venray-Gennep te versterken, wat het uiteindelijke doel is.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten