Claudia Keijsers wordt in de bloemetjes gezet.
Claudia Keijsers wordt in de bloemetjes gezet. Foto: Rikus ten Brücke

Claudia Keijsers Starter van het eerste kwartaal 2021

Algemeen

Claudia Keijsers van Saar aan Huis uit Ysselsteyn is de Starter van het eerste kwartaal geworden. Saar aan Huis is een (franchise)organisatie voor aanvullende mantelzorg. Claudia is in oktober 2020 gestart met haar onderneming die niet alleen ouderen, maar iedereen die thuis ondersteuning nodig heeft, voorziet van de juiste zorg. 

Saar aan Huis biedt structurele hulp. De hulpbehoevende krijgt alle zorg die nodig is en de mantelzorgers krijgen meer balans tussen gezin, werk en zorgtaken. Denk hierbij aan het bereiden van maaltijden, het doen van huishoudelijke klusjes, het maken van een gezellig uitjes en het verlenen van persoonlijke hulp.

Claudia’s hart ligt bij de ouderenzorg. Bij Saar aan Huis komt alles samen. De liefde voor de ouderenzorg, haar ervaringen als mantelzorger en haar kernwaarden: verbinden, betrokkenheid, sociaal en resultaatgericht ondernemen. De dienstverlening van Saar aan Huis is op en top mensenwerk. Iedere cliënt is anders en iedere zorgvraag is anders. Samen met haar team van ‘Saars’ zorgt Claudia voor meer dan alleen de invulling van de zorgvraag.

Al met al genoeg redenen voor de jury om deze ambitieuze, enthousiaste dame uit te roepen tot starter van het eerste kwartaal van 2021.

Met de verkiezing van de Starter van het kwartaal willen de gemeenten Venray en Horst aan de Maas, Rabobank Noord-Limburg, de Horster ondernemersvereniging O-twee en het Venrays Ondernemers Platform, startende ondernemers een steuntje in de rug geven. Bent u onlangs een onderneming gestart en wilt u meedoen aan deze verkiezing? Kijk dan op www.venray.nl/ondernemers. Aanmelden voor de verkiezing van de Starter van het tweede kwartaal 2021 kan tot uiterlijk 25 mei.

Uit de krant