Logo peelenmaasvenray.nl
<p>In deze derde fase van Annahaeghe worden dezelfde woningen aangeboden als in de eerdere verkoopfases. </p>

In deze derde fase van Annahaeghe worden dezelfde woningen aangeboden als in de eerdere verkoopfases.

(Renschdael Groep )

Annahaeghe: 16 april start verkoop laatste woningen

De verkoopstart van de derde fase van Annahaeghe is bekend. De verkoop van deze laatste woningen en parkkavels staat nu gepland voor vrijdag 16 april 2021 via de website www.annahaeghe.nl, maar de informatie over de woningen en kavels is eerder beschikbaar.


Aangezien alle woningen en parkkavels van de eerste twee fasen reeds zijn verkocht, heeft Renschdael Groep, ontwikkelaar van het Annapark in Venray, besloten om de laatste fase nu al in verkoop te brengen. In deze derde fase worden dezelfde woningen aangeboden als in de eerdere verkoopfases.

Naast vier parkkavels komen twee twee-onder-een-kapwoningen type Carpinus, zes twee-onder-een-kapwoningen type Stuifduin en vier parkvilla’s beschikbaar. De verkaveling voor de derde fase is definitief en de verkoopstukken voor de verschillende woningen worden nu uitgewerkt.

Zodra die gereed zijn, worden ze op de website www.annahaeghe.nl beschikbaar gesteld.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten