<p>Een blik in het stembureau in het Venrayse gemeentehuis.&nbsp;</p>

Een blik in het stembureau in het Venrayse gemeentehuis. 

(Foto: Antoon Jeuken)

Afmeldingen stembureauleden snel opgelost

Op het laatste moment hebben enkele leden van stembureaus in de gemeente Venray zich af moeten melden vanwege ziekteverschijnselen. Dat liet burgemeester Luc Winants maandag weten tijdens het presidium-overleg.

“Omdat daar rekening mee was gehouden, hebben we op tijd voor vervanging kunnen zorgen”, aldus Winants. “Er is veel werk verricht om de stembureaus coronaproof in te richten. En er zijn veel nieuwe mensen ingewerkt om lid van een stembureau te kunnen worden. Omdat meer mensen nodig waren. Het was best spannend allemaal. Maar het is gelukt. Ik ben trots op de ambtenaren op de manier hoe ze het hebben voorbereid.”

Winants sprak de hoop uit dat de situatie tijdens de gemeenteraadsverkiezingen in maart volgend jaar weer is genormaliseerd.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten