Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Archieffoto Peel en Maas. .</p>

Archieffoto Peel en Maas. .

(Archieffoto Peel en Maas. .)

Hoger beroep gemeente Venray over uitspraak Roekenbosch

De gemeente Venray gaat in hoger beroep tegen de uitspraak van de Rechtbank Oost-Brabant. 

Die deed op 24 februari uitspraak in de beroepszaak tegen de beslissing op bezwaar over het verlenen van een tijdelijke omgevingsvergunning voor het huisvesten van arbeidsmigranten en woonurgenten op Roekenbosch. De uitspraak luidde kort samengevat dat Roekenbosch Ontwikkeling BV het komende halfjaar geen arbeidsmigranten en woningurgenten mag huisvesten in 104 bungalows bij het dorp Blitterswijck. 

‘Het doel van de gemeente blijft om het afbouwscenario zoals dit momenteel in werking is, in stand te houden. In het hoger beroep wordt samen opgetrokken met Roekenbosch Ontwikkeling BV als houder van de tijdelijke omgevingsvergunning’, aldus een woordvoerder van de gemeente Venray. 

Zie ook: www.peelenmaasvenray.nl/nieuws/algemeen/86986/rechtbank-geen-nieuwe-arbeidsmigranten-op-roekenbosch

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten