Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: SK-Media

Venraynaar overleden na ongeval

Een 23-jarige automobilist uit Venray, die afgelopen zaterdag gewond raakte bij een ongeval op de Ossendijk in Merselo, is donderdag in het ziekenhuis overleden. Dat laat de politie vrijdagmiddag weten.

De man is door een onbekende oorzaak van de weg geraakt en tegen een boom tot stilstand gekomen. Het onderzoek van de politie is afgerond.

Bij het ongeval waren geen andere voertuigen betrokken. Ook de traumahelikopter met de trauma-arts kwam ter plaatse om assistentie te verlenen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten