<p>Rector Bas van Rooijen: &nbsp;&ldquo;We willen graag een school voor en door Venray zijn.&quot;</p>

Rector Bas van Rooijen:  “We willen graag een school voor en door Venray zijn."

(Foto: Henk Lammen)

Raayland verwelkomt 315 nieuwe leerlingen, agora populair

Op 8 en 9 maart konden nieuwe leerlingen zich voor schooljaar 2021/2022 inschrijven op het Raayland College. Anders dan andere jaren konden de leerlingen hun aanmeldformulier vanwege de huidige coronamaatregelen niet op school komen afleveren, maar moest het formulier digitaal vanuit thuis ingevuld worden. Een stuk minder persoonlijk, maar het weerhield 315 leerlingen er niet van zich aan te melden voor het Raayland. Met als klapper maar liefst 37 leerlingen voor de nieuwe agora-klas.

Rector Bas van Rooijen: “We willen graag een school voor en door Venray zijn. Met maar liefst 315 nieuwe leerlingen uit Venray en omgeving zijn we dit zeker en daar zijn we ontzettend trots op. De komende jaren zal het Raayland doorgaan met het blijven ontwikkelen van goed en kansrijk onderwijs, waarbij de persoonlijke begeleiding van leerlingen centraal staat.” 

In 2021/2022 start het Raayland College met onderwijs volgens de agora-filosofie. “De interesse in deze onderwijsvorm was al bekend, maar dat er daadwerkelijk 37 leerlingen zich zouden aanmelden voor de agora-klas, is iets waarop we alleen maar hadden gehoopt. Fantastisch!”, zegt Loes Hanssen, projectleider Agora Raayland. 

Vorig schooljaar melden zich 280 leerlingen aan voor het Raayland College.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten