Carmen Peters van Ruitersportcentrum Cadans werd vorig jaar uitgeroepen tot Starter van het jaar.
Carmen Peters van Ruitersportcentrum Cadans werd vorig jaar uitgeroepen tot Starter van het jaar. Foto: Rikus ten Brücke

Verkiezing Starter van het jaar op Peel en Maas TV

Algemeen

Op Peel en Maas TV is donderdag 11 maart om 19.30 uur live de verkiezing van de Starter van het jaar te zien. 

De kanshebbers op de titel zijn autoplatform DealKiezer uit Venray, organisatiebureau Het betere teamuitje uit Horst en Hendrix-Rasing Aardbeien uit Melderslo. 

Met de verkiezing van de Starter van het kwartaal willen de gemeenten Venray en Horst aan de Maas, Rabobank Noord-Limburg, de Horster ondernemersvereniging O-twee en het Venrays Ondernemers Platform startende ondernemers een steuntje in de rug geven. De winnaars dingen mee naar de jaarprijs waaraan een geldbedrag van 1500 euro is verbonden. De verkiezing was in eerste instantie een lokaal Venrays initiatief. Sinds 2018 heeft de gemeente Horst aan de Maas zich aangesloten bij dit initiatief. De genomineerden gaan in gesprek met de wethouders en vertegenwoordigers van de ondernemers uit beide gemeenten en de Rabobank.

De presentatie van de finale is in handen van Rob van Lieshout. De uitzending wordt komende vrijdag om 19.00 uur herhaald op Peel en Maas TV.

Uit de krant