Foto: Ron Koenen

Taakstraf voor oud-penningmeester Brukske

Joris T., de oud-penningmeester van wijkcentrum Brukske, is veroordeeld tot een taakstraf van 160 uur en een voorwaardelijke gevangenisstraf van zes maanden met de proeftijd van drie jaar. De man moet tevens een bedrag van ruim 47.000 euro terugbetalen aan het wijkcentrum. Dat geld verduisterde hij van het wijkcentrum om uiteindelijk te vergokken.

Het Openbaar Ministerie (OM) eiste aanvankelijk een taakstraf van 240 uur en een voorwaardelijke celstraf van negen maanden.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten