Logo peelenmaasvenray.nl
<p>De teststraat in Venray wordt vanaf volgende week ook gebruikt als vaccinatielocatie.</p>

De teststraat in Venray wordt vanaf volgende week ook gebruikt als vaccinatielocatie.

(Foto: Persfoto)

Vaccinatielocatie Venray opent deuren

Vanaf maandag 8 maart wordt er ook in Venray gevaccineerd door GGD Limburg-Noord. De locatie aan de Voorde 40 wordt sinds december vorig jaar ook al gebruikt als teststraat. Met Venray beschikt GGD Limburg-Noord over drie actieve vaccinatielocaties: Blerick, Weert en Venray. 

De testlocatie in Venray werd begin februari omgebouwd tot test- en vaccinatielocatie. Teamleider vaccineren Jaap Wijnands: “Gelet op de beschikbaarheid, gaan we niet meer vaccineren, maar verdelen we de vaccins over de drie locaties. Dat betekent dat mensen in Limburg-Noord minder ver hoeven te reizen voor hun vaccinatie.”

Naar verwachting gaat de vierde vaccinatielocatie in Roermond eind maart open.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten