<p>De gemeente Venray heeft een online condoleanceregister geopend voor de maandag overleden Jos Waals.&nbsp;</p>

De gemeente Venray heeft een online condoleanceregister geopend voor de maandag overleden Jos Waals. 

(Foto: Willem Menting)

Condoleanceregister geopend voor Jos Waals

De gemeente Venray heeft in overleg met de familie een online condoleanceregister geopend voor de afgelopen maandag plotseling overleden oud-burgemeester Jos Waals. Op www.memori.nl/gedenkplaats/jos-waals/ kan iedereen een bericht achterlaten.

Jos Waals overleed maandagmiddag op 77-jarige leeftijd.  Waals was van 1991 tot 2009 burgemeester van Venray. Hij werd geboren in het Gelderse Dreumel, een dorp in het land van Maas en Waal. Jos Waals wilde op jonge leeftijd al burgemeester worden. Niet omdat zijn vader het was, maar omdat hij besturen leuk vond. 

‘Het overlijden van oud-burgemeester Jos Waals heeft ons diep geraakt’, meldt Luc Winants, de huidige burgervader van de gemeente Venray, op Twitter. ‘Hij heeft met een tomeloze energie 19 jaar lang de gemeente Venray op de kaart gezet. Met volle overtuiging investeerde hij in de relatie Duitsland-Nederland’.

Donderdag in Peel en Maas uitgebreid aandacht voor het overlijden van Jos Waals. 


Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten