Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Irma Vissenberg, Anita Bijvoet en Ine Linssen tonen namens Lions Club Venray Peelparel het resultaat.</p>

Irma Vissenberg, Anita Bijvoet en Ine Linssen tonen namens Lions Club Venray Peelparel het resultaat.

(Foto: Persfoto)

2750 pakken koffie voor Voedselbank Venray

Lions Club Venray Peelparel is klaar met tellen. De negende Douwe Egberts-puntenactie is afgerond. De Douwe Egberts-koffiepunten en Pickwick-theepunten die in december en januari door puntenverzamelaars zijn gedoneerd in de verzameldozen bij supermarkten en bouwmarkten, zijn geteld.

Met elkaar is het gelukt om voor Voedselbank Venray dit jaar 1.389.018 punten op te halen, goed voor 2750 pakken koffie.  De verzamelplekken in Venray: Albert Heijn, Jan Linders en PLUS Guido van Dijck, Jumbo (De Bleek) en Gamma. In Wanssum: Jumbo, in Tienray Jan Linders, in Overloon PLUS Verbeeten, in Horst Jan Linders en PLUS Lucassen, in Vierlingsbeek PLUS Verbeeten en in Sevenum Jumbo.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten