Foto: Rikus ten Brücke

SV Venray in top 100 beste amateurclubs

Trainersvakblad De Voetbaltrainer brengt jaarlijks de Top 200 uit van beste amateurvoetbalclubs in Nederland. SV Venray timmert op die ranglijst flink aan de weg. De club is terug te vinden op de 65ste plek. Vorig jaar moest SV Venray het nog doen met plek 116. Het is voor de achtste keer dat deze ranglijst door De Voetbaltrainer wordt samengesteld.

Het vakblad maakt ieder jaar ook een aparte jeugdlijst. SV Venray is ook op die lijst de beste Limburgse club en staat 83ste.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten