Verkeersregelaars onder vlag Match | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: Ron Koenen

Verkeersregelaars onder vlag Match

De Groep Verkeersregelaars Venray gaat per 1 maart 2021 onder de vlag van Match werken. Waar voorheen aanvragen voor verkeersregelaars voornamelijk werden gedaan via een Facebook-groep kunnen evenementenorganisatoren voor deze dienst binnenkort terecht bij Match.

Jos Euwes, coördinator van de verkeersregelaars, is verheugd over de samenwerking met Match: “We maken dankbaar gebruik van de infrastructuur van Match.” Om de samenwerking tussen de verkeersregelaars en Match te bekrachtigen wordt Euwes binnenkort onderdeel van het bestuur van Match.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten