Stevens nieuwe lijsttrekker Venray Lokaal | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: eigen foto

Stevens nieuwe lijsttrekker Venray Lokaal

Harold Stevens (53) is de nieuwe lijsttrekker van Venray Lokaal bij de gemeenteraadsverkiezingen van maart volgend jaar.  Naast het benoemen van een nieuwe lijsttrekker is Sander Hellegers benoemd als programmaleider en Lisanne Wisgerhof als campagneleider.

Fractievoorzitter Tino Zandbergen en verenigingsvoorzitter Harrie Francken zullen hem het komende jaar ter zijde staan om deze klus op te pakken. Een karwei dat voor de verkiezingen in 2022 uiteindelijk moet leiden tot een kwalitatief stevige en verjongde kieslijst.

Donderdag in Peel en Maas meer informatie.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten