Foto:

Ophalen afval in week 6 en 7

De inzameling van het oud-papier in Castenray (fanfare Dorpsklant) en Oirlo (OV BS Eigenwijs) gaat zaterdag 13 februari niet door. Dat laat de gemeente Venray weten. De inzameling van oud-papier in Merselo gaat komende woensdag naar alle waarschijnlijkheid wel door. Dit wordt later pas bevestigd.

Het milieustation is wel weer gewoon geopend. De inzameling van restafval en groente-, fruit- en tuinafval (gft) ging deze week niet door. In de wijken is het nog te glad om daar veilig te kunnen rijden met een inzamelvoertuig.

Inhalen
De inzameling van het gft-afval wordt niet ingehaald. Het restafval wordt wel ingehaald.

Dit gebeurt volgende dagen (let op, dit verschilt per wijk/dorp!):
Brukske: maandag 15 februari (inhalen route van 11-2).
Veltum: dinsdag 16 februari (inhalen route van 11-2).
Kern Ysselsteyn en Antoniusveld: woensdag 17 februari (inhalen route van 11-2).
Kernen Heide, Veulen, Leunen, Oostrum, Geijsteren, Wanssum, Blitterswijck: vrijdag 19 februari (inhalen route van 12-2).

De inzameling van restafval in het buitengebied kan helaas niet worden ingehaald.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten