Afbeelding
Foto: Persfoto

Leerlingen Raayland maken bankjes voor tennisclub

Algemeen

Afgelopen jaar hebben de leerlingen van het Raaylandse praktijkonderwijs op het VAP (Venrays Arbeidspraticum) enkele bankjes voor de Tennis Club Venray opgeknapt. 

Deze bankjes vielen zo goed in de smaak, dat de Tennis Club al snel met het verzoek kwam om meerdere bankjes te realiseren. Een succesvolle samenwerking die smaakt naar meer. Voor veel jongeren die in de bloei van hun leven staan is het een onrustige en onzekere tijd.

Ook de leerlingen van het praktijkonderwijs van het Raayland College hebben zoals iedereen erg moeten wennen aan alle coronamaatregelen. Een afleiding in de vorm van een project was dan ook zeer welkom. Met dank aan de Tennis Club Venray hebben leerlingen en vrijwilligers mogen werken aan het realiseren van verschillende bankjes.

Noureddine Salhi, coördinator van het VAP: “We zijn enorm trots op onze leerlingen die, ondanks de nieuwe coronamaatregelen die zijn ingevoerd voor het werken op het VAP, zo enthousiast hebben gewerkt aan dit project. Wat ons betreft smaakt het naar meer!”

Verenigingen, bedrijven, particulieren of andere instanties die nieuwsgierigheid zijn geworden, kunnen contact opnemen met Noureddine Salhi van het Raayland College. De leerlingen van het praktijkonderwijs zijn van alle markten thuis en staan klaar voor iedere uitdaging!

Inmiddels heeft Luuk Pennings namens de leerlingen de nieuwe bankjes mogen overhandigen aan Loek de Veen van de Tennis Club Venray.

Uit de krant