Foto: Politie

Politie zoekt daders vernielingen Vierlingsbeek

De politie van Boxmeer is op zoek naar vier personen tussen de 16 en 18 jaar die in de nacht van zaterdag op zondag rond 01.30 uur vernielingen pleegden in de omgeving van de Spoorstraat en de Vierlingh in Vierlingsbeek.

De jongeren vernielden ruitenwissers van auto’s, gooiden plantenbakken omver en trokken planten uit de grond, zo meldt de politie. De vier droegen donkere jassen en donkere capuchons. Wie iets gezien heeft, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844. Ook roept de politie iedereen die het slachtoffer is van de vernielingen op om aangifte te doen. Aangifte doen kan via www.politie.nl.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten