Foto: Daan van Well

Genieten van sneeuwfoto’s

Bijna iedereen in Nederland is zondagochtend wakker geworden in een winterwonderlandschap. Ook in de gemeente Venray is de bodem bedekt met een dikke laag sneeuw.

De sneeuw zorgt niet alleen voor overlast voor het verkeer en het openbaar vervoer. Het levert natuurlijk ook prachtige plaatjes op en veel sneeuwpret. Bij dit bericht staat een selectie van de vele foto’s die de redactie na een oproep om sneeuwplaatjes te mailen kreeg toegestuurd. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten