Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: Maasziekenhuis Pantein

Normale openingstijden Maasziekenhuis op carnavalsmaandag

Op carnavalsmaandag zijn normaal gesproken de openingstijden van het Maasziekenhuis aangepast. Dit jaar is dat niet het geval. Op maandag 15 februari zijn het Maasziekenhuis en de Sint Maartenskliniek geopend en bereikbaar zoals gebruikelijk.

Patiënten kunnen volgens afspraak terecht op de polikliniek in het Maasziekenhuis. Ook voor radiologie en bloedafname in het Maasziekenhuis kunnen patiënten een afspraak maken voor deze dag. De bloedafnamelocaties in de regio zijn 15 februari ook geopend.

Sint Maartenskliniek
De Sint MaartensKinderkliniek en de poliklinieken Orthopedie, Revalidatiegeneeskunde en Reumatologie van de Sint Maartenskliniek locatie Beugen zijn eveneens geopend en telefonisch bereikbaar.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten