<p>Eenzijdig ongeval met gewonde op de Beekweg.&nbsp;</p>

Eenzijdig ongeval met gewonde op de Beekweg. 

(Foto: SK-Media)

Gewonde bij eenzijdig ongeval

Bij een eenzijdig ongeval op de Beekweg ter hoogte van de N277 in Vredepeel is vrijdagavond een automobilist gewond geraakt. 

De bestuurder raakte door onbekende oorzaak de controle over zijn voertuig kwijt en botste vervolgens tegen een boom. De toegesnelde hulpdiensten verleenden eerste hulp, waarna de automobilist per ambulance naar het ziekenhuis is gebracht. De auto wordt door een bergingsbedrijf afgesleept.

Zowel over de identiteit als over de oorzaak van het ongeval en de ernst van de verwondingen zijn (nog) geen verdere mededelingen gedaan. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten