Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: pixabay

Goede Doelen Week Venray uitgesteld

De collecteweek van Goede Doelen Week Venray en kerkdorpen werd in 2020 afgelast vanwege de coronacrisis. De gezamenlijke collecte zou in het voorjaar van 2021 gehouden worden, maar is nu verplaatst naar de week van 27 september (week 39). Deze verschuiving geldt voor de Goede Doelen Week Venray en voor de kerkdorpen.

De organisatie is onder meer door dit besluit gekomen vanwege het grote aantal onzekerheden over de verspreiding van het virus, de vaccinatiegraad en de opgebouwde immuniteit in de periode waarin de collecteweek zou plaatsvinden. ‘Onder onze collectanten is een substantieel deel onderdeel van de risicogroep. Het is niet goed om druk uit te oefenen op deze vrijwilligers door een collecte in dit voorjaar. Er zullen ook ongetwijfeld vrijwilligers afhaken’, laat de organisatie weten.

Dat betekent dat de eerstvolgende Goede Doelen Week zal worden gehouden vanaf 27 september.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten