<p>Historische foto&rsquo;s op pinautomaat Leunen.</p>

Historische foto’s op pinautomaat Leunen.

(Foto: Persfoto)

Historische foto’s op pinautomaat Leunen

Afgelopen week werd een drietal historische foto’s aangebracht op de pinautomaat van Geldmaat aan de Albionstraat in Leunen. ‘Gezien de inmiddels ontvangen enthousiaste reacties blijkt het een duidelijke verfraaiing te zijn van het dorpscentrum’, zo meldt de dorpsraad. 


De realisatie werd mogelijk gemaakt door de financiële bijdragen van het Historisch Platform Venray, Rabo Club Support en de dorpsraad, die het resterende tekort bijpaste uit het restantbudget van de werkgroep Herinrichting dorpskern Leunen.


De Werkgroep Historie Leunen stelde de foto’s beschikbaar en zorgde voor de begeleiding van het project.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten