Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: Antoon Jeuken

GoedZat en Pruuf Mar naar finale LVK

GoedZat en Pruuf Mar zijn zondagavond doorgedrongen tot de finale van het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer (LVK). Tijdens een live-uitzending op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook werden de twintig finalisten bekendgemaakt.

GoedZat uit Veulen plaatste zich voor de finale met het nummer Gare òppe klos en Pruuf Mar uit Ysselsteyn is naar de eindstrijd met het liedje Noeëts Gewoeën. De eerste finalist die zondagmiddag bekend werd gemaakt tijdens de live-uitzending op L1 radio was Rempetemp met Laot mich huure. 

Ook Loss!, Maik & Kira en Nevvenén maakten kans op een finaleplaats, maar de halve finale werd hun eindstation. De finale van het 45ste LVK is op vrijdag 5 februari en wordt uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten