Foto: SVOC'01

Arno Willems trainer SVOC’01

Arno Willems wordt de nieuwe trainer van de voetballers van SVOC’01. De 47-jarige coach uit Boxmeer is bij de fusieclub uit Oirlo en Castenray de opvolger van Jeroen Denissen.

Denissen vertrekt naar Leunen en volgt bij de vijfdeklasser Freek Thoone op die op zijn beurt naar Melderslo gaat. Willems was in het verleden onder meer trainer bij Sambeek, Odiliapeel, MOSA’14 en HRC’27. Daarnaast was hij jarenlang actief als trainer bij De Zwaluw uit Oeffelt. ‘Beide partijen denken in de gevoerde gesprekken een goede basis gevonden te hebben voor mooie resultaten. Met vertrouwen zien zij daarom een prettige en succesvolle samenwerking tegemoet’, laat de club weten.

SVOC’01 hoopt nog enkele wedstrijden te kunnen spelen in het huidige seizoen om vertrekkend trainer Denissen een passend afscheid te bieden. Daarna zal dus een nieuwe weg worden ingeslagen onder leiding van Arno Willems, die ontzettend veel zin heeft in deze nieuwe uitdaging.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten