Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: Vitesse'08

Jurcik verlengt bij Vitesse’08

Ales Jurcik heeft zijn contract bij Vitesse’08 in Gennep met één seizoen verlengd. De voetbaltrainer uit Venray is bezig aan zijn tweede seizoen bij het eerste elftal van Vitesse’08.

“Wij hebben er vertrouwen in Jurcik. De start van ons eerste elftal was dan ook goed te noemen tot het moment dat de competitie stil werd gelegd. Hopelijk kunnen we het seizoen 2021-2022 weer een hele competitie spelen en zijn verheugd dat we dit met Ales kunnen aanvangen”, laat het bestuur van de club uit Gennep weten.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten