Logo peelenmaasvenray.nl
Beeld: politie

Man uit Venray gewond bij schietincident

Een 32-jarige man uit Venray is maandagmiddag gewond geraakt bij een schietincident bij een politiebureau aan de Vogelstraat in Den Bosch. Het incident vond volgens de politie plaats rond 14.45 uur.

Nadat er buiten bij de hoofdingang een dreigende situatie ontstond, heeft een politieagent geschoten. De Venraynaar raakte daarbij gewond aan zijn been. De man is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Onderzoek
De rijksrecherche is een onderzoek gestart. Een dergelijk onderzoek wordt ingesteld wanneer een agent zijn wapen gebruik heeft en er door politievuur letsel is ontstaan.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten