Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Vanwege de coronapandemie is de zaalkorfbalcompetitie stilgelegd.&nbsp;</p>

Vanwege de coronapandemie is de zaalkorfbalcompetitie stilgelegd. 

(Foto: Henk Lammen)
Coronavirus

Zaalcompetitie korfbal ten einde

In alle klassen onder de Korfbal League en Reserve Korfbal League zal dit seizoen geen zaalcompetitie plaatsvinden. Dit betekent dat alle verenigingen uit de gemeente Venray (De Peelkorf, Oranje Wit, SVOC’01/SV United en Merselo) en omliggende gemeenten (DES Vierlingsbeek) in het verspreidingsgebied van nieuwsblad Peel en  Maas ook niet meer in actie komen in de zaal. Dat is de conclusie na de persconferentie van het kabinet op dinsdagavond, waarin duidelijk werd dat de huidige lockdown wordt verlengd.

Dat meldt het Nederlandse Korfbalverbond (KNKV) op haar website. Door het besluit om de lockdown te verlengen, is een verantwoorde start van de zaalcompetitie op 6 februari – het laatst mogelijke moment in de eind oktober door het KNKV opgestelde routekaart – volgens de bond niet meer mogelijk. Het niet doorgaan van de zaalcompetitie in alle klassen onder de Korfbal League – die als topcompetitie een uitzonderingspositie heeft gekregen en dus wel mag starten – heeft gevolgen voor alle korfbalverenigingen. De komende dagen informeert de korfbalbond de clubs ook over de voortgang van de veldcompetitie.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten