Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: Henk Lammen

Denissen nieuwe trainer Leunen

Jeroen Denissen is vanaf volgend seizoen de nieuwe trainer van Leunen. De oefenmeester komt over competitiegenoot SVOC’01. Denissen is bij Leunen de opvolger van Freek Thoone, die op zijn beurt naar derdeklasser Melderslo vertrekt.

Denissen tekent een contract voor twee seizoenen in Leunen. Als voetballer was Denissen ook al actief bij Leunen. Hij begon bij de C-jeugd en speelde in het oranje tot zijn twintigste.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten