Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Opening van herbouwde historische kasteelpoort aan de Kasteellaan.&nbsp;</p>

Opening van herbouwde historische kasteelpoort aan de Kasteellaan. 

(Foto: Audica Video, archief Peel en Maas)

Stem op project gilde Blitterswijck

De realisatie van het project Bestrating nieuw gildehuis en kasteelpoort van het St. Antonius-Abt Gilde Blitterswijck is afgerond.

Het project is aangemeld bij de leefbaarheidswedstrijd Kern met Pit van de KNHM, waardoor het gilde komend jaar sowieso 1000 euro ontvangt. Het gilde vraagt mensen echter om extra steun door te stemmen op het project, want met veel stemmen maakt het gilde kans op een extra bonus van 1500 euro.

Stemmen via de website www.kernmetpit.nl kan vanaf 4 januari 2021.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten