Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Postbezorger Pierre Janssen werd donderdag bedankt door de inwoners van Vierlingsbeek, ook de jeudige.&nbsp;</p>

Postbezorger Pierre Janssen werd donderdag bedankt door de inwoners van Vierlingsbeek, ook de jeudige. 

(Foto: Yvonne Jacobs Fotografie)

Vierlingsbeek eert postbezorger Pierre

Postbezorger Pierre Janssen (34) wist donderdag aan de vooravond van het nieuwe jaar niet wat hem overkwam. Als een koning werd hij op zijn laatste werkdag bij PostNL door de inwoners van Vierlingbeek in het zonnetje gezet. Coronaproof natuurlijk, met een erehaag waarin de mensen op minimaal op 1,5 meter van elkaar stonden. 

De confetti vloog door de lucht terwijl de verbouwereerde Janssen in gezelschap van zijn vrouw en dochter met zijn bus zijn laatste ronde door het Maasdorp maakte. Per 1 januari begint de Venlonaar na zeven jaar pakketten bezorgen in Vierlingsbeek e.o. aan een nieuwe baan. Maar dat gebeurde niet voordat Vierlingsbeek hem op oudejaarsdag op een deel van de Spoorstraat uitvoerig bedankte voor zijn eeuwige vriendelijkheid en gulle lach tijdens het bezorgen van door inwoners bestelde pakketten.

Zelfs in de drukke coronatijd bleef de postbezorger altijd even rustig, aardig en voorkomend. Reden voor de dorpelingen om massaal en geheel in stijl afscheid van hem te nemen, met luid applaus, spandoeken, muziek en vooral vele welgemeende cadeaupakketjes en andere bedankjes voor ‘hun’ van oor tot oor glunderende Pierre. “Geweldig, wat een waardering. Dit had ik totaal niet verwacht. Ik ga Vierlingsbeek echt missen.”

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten