De kerstman van Venray centraal verraste personeel en bewoners van zorghuizen.
De kerstman van Venray centraal verraste personeel en bewoners van zorghuizen. Foto: Dom Melskens

Kerstverrassing voor zorghuizen in Venray

Algemeen Fotoalbums Coronavirus

Winkeliersvereniging Venray Centraal zorgt ervoor dat het altijd weer gezellig is in het centrum, vooral op koopzondagen. Voor het drukste weekend van het jaar, 19 en 20 december, was volledig coronaproof zelfs extra in de bus geblazen. Zo zouden onder meer 1500 appelflapjes uitgedeeld worden onder het winkelend publiek. Alles was voorbereid en de appelflapjes hoefden alleen nog te worden afgebakken. 

Het is natuurlijk heel erg dat veel winkeliers vanwege de laatste coronamaatregelen hun deuren moesten sluiten, maar er zijn ook veel andere groepen die het momenteel minstens zo moeilijk hebben. In de meer dan vijftig  kleinere en grotere zorghuizen in de gemeente Venray staan de zorgverleners voor wellicht nog hetere vuren. 

Van ‘t Zorghuus in Ysselsteyn tot het Zorghuis in Smakt reed de kerstman om die reden met vers afgebakken appelflapjes rond. Zo kon winkeliersvereniging Venray Centraal, dit keer niet bij het winkelend publiek, maar bij zorgpersoneel en bewoners een vrolijke glimlach op het gezicht toveren.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant