Logo peelenmaasvenray.nl
<p>De kerstman van Venray centraal verraste personeel en bewoners van zorghuizen.&nbsp;</p>

De kerstman van Venray centraal verraste personeel en bewoners van zorghuizen. 

(Foto: Dom Melskens)

Kerstverrassing voor zorghuizen in Venray

Winkeliersvereniging Venray Centraal zorgt ervoor dat het altijd weer gezellig is in het centrum, vooral op koopzondagen. Voor het drukste weekend van het jaar, 19 en 20 december, was volledig coronaproof zelfs extra in de bus geblazen. Zo zouden onder meer 1500 appelflapjes uitgedeeld worden onder het winkelend publiek. Alles was voorbereid en de appelflapjes hoefden alleen nog te worden afgebakken. 

Het is natuurlijk heel erg dat veel winkeliers vanwege de laatste coronamaatregelen hun deuren moesten sluiten, maar er zijn ook veel andere groepen die het momenteel minstens zo moeilijk hebben. In de meer dan vijftig  kleinere en grotere zorghuizen in de gemeente Venray staan de zorgverleners voor wellicht nog hetere vuren. 

Van ‘t Zorghuus in Ysselsteyn tot het Zorghuis in Smakt reed de kerstman om die reden met vers afgebakken appelflapjes rond. Zo kon winkeliersvereniging Venray Centraal, dit keer niet bij het winkelend publiek, maar bij zorgpersoneel en bewoners een vrolijke glimlach op het gezicht toveren.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten